Teaterværkstedet – UíF18 – Arn-Henrik Blomqvist

Arn-Henrik Blomqvist er leder for Teaterværkstedet på Ung í Føroyum 2018.

Her er hans hilsen til jer:

Hej! Jag heter Arn-Henrik Blomqvist och skall leda verkstaden om teater. 

Jag bor på lilla Åland, men arbetar mest i Finland och Sverige där jag gör teater- och operauppsättningar på de stora teatrarna. Jag gör också mycket film och spelar i tre rockband, bland annat i ett med mina egna barn, Kings of Lars Birger (kolla på facebook).

I min verkstad hoppas jag att vi skall göra något unikt utifrån era egna erfarenheter och önskningar, skapa något större än våra vanliga liv. Jag är säker på att ni har mycket som ni vill berätta för omvärlden och det skall vi lyckas förmedla vidare via drama och allt som hör därtill. Jag ser fram emot att få jobba med er!

I kan læse mere om Arn-Henrik her på hans teatergruppes webside.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.