Musikværkstedet – UíF18 – Heri Joensen

Heri Joensen er værkstedsleder i Musikværkstedet til Ung í Føroyum 2018.

Her er en hilsen fra ham til jer:

“Hej alle sammen! Jeg hedder Heri, og jeg skal være værkstedsleder i musik. Jeg er fra en lille bygd, som hedder Lamba, er 44 år, og uddannet på D.A.R.K. i København, og har mange erfaringer som musiker, især indenfor heavy metal med mit band Týr.

I musikværkstedet kommer vi selvfølgelig til at arbejde med musik. Det som jeg tænker er, at sætte flere idéer (jeres idéer selvfølgelig) sammen i en enhed, muligvis flere enheder. Præcis hvad vi gør, finder jeg ud af sammen med jer.

Hvis i har andre idéer modtager jeg dem glædeligt. Det er ikke nødvendigt at have store musikalske idéer og visioner for at være med, så hvis i er mere interesserede i at optræde end at komponere, skal i ikke holde jer tilbage.

Så hvis i går rundt med idéer til en storslået komposition, eller hvis i har lyst til at synge og spille musik sammen med andre, skal i bare tilmelde jer, og komme med at få gode erfaringer sammen med andre unge. Der er brug for alle kræfter. Udfordringen i sådan et stort projekt er, at alle får sit med.

Jeg glæder mig i hvert fald, at møde jer, og høre om jeres musikalske idéer.”

I kan læse mere om Heri på Týrs webside 

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.