Danseværkstedet – UíF18 – Katya R. D. Nielsen

Katya R.D. Nielsen er leder af Danseværkstedet til Ung í Føroyum 2018.

Her er en hilsen fra hende til jer:

  • Elsker at bevæge mig
  • Skabe mine egen dans
  • Har mange idéer

Lyder det som dig? Så skal du melde dig til danseworkshoppen.

I danseworkshoppen skal vi danse, koreografere, improvisere og lære forskellige dansetrin.

Alle er velkomne. Du behøver ikke, at have nogen særlig danseerfaring, men lyst og nysgerrighed til at bevæge dig og optræde. I workshoppen skal vi skabe vores egne danse og sætte dette sammen til en større helhed.

Mit navn er Katy, og jeg er uddannet moderne danser fra Den Danske Scenekunstskole í København. Jeg har mange erfaringer som danser, hvor jeg blandt andet har arbejdet for Dansk Danseteater og Black Box Dance Company.

Jeg ser frem til at møde jer og arbejde sammen med spændende spirende kunstnere.

I kan læse mere om Katya på hendes webside .

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.