Billedkunstværkstedet – UíF18 – Sámal Blak

Sámal Blak er leder af Billedkunstværkstedet til Ung í Føroyum 2018.

Her er hans hilsen til jer:

Hey “Ungu í Føroyum”

Jeg hedder Sámal, er født og opvokset i Thorsshavn, og har uddannelse fra Central St. Martins College of Art & Design, London.

Jeg arbejder internationalt som scenograf og kostumedesigner. Derudover arbejder jeg også med min egen billedkunst.

Jeg arbejder med mange kunstarter, og føler mig som ”tværgrenskunstner”. Jeg vil helst have frihed til at arbejde med forskellige midler eller tekniker, så hvert projekt er en ny begyndelse. Lige præcis dette gør mit arbejde interessant og udfordrende.

I billedkunstværkstedet vil jeg derfor opmuntre til at arbejde i grupper og at arbejde på tværs af workshops. Vi skal arbejde med jeres idéer og finde bedst mulige måde at realisere idéerne. Nogle idéer egner sig bedst som installationer, andre som billeder, sklupturer, live performances, videoer osv.

Ar være ung kunstner kan til tider føles ensomt. Dette er en rig mulighed for at samarbejde med andre værksteder, hvor jeres kunstneriske evner kan blomstre i et samarbejde, hvor i kan erfare nye kunstneriske retninger og lære nye kunstnere at kende.

I er mere end velkomen til at tage materialer eller medier med til værkstedet, alt efter hvem i som individer er. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer.

 I kan læse mere om Sámal på hans webside .

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.